JavaScript fwdays'19

Конференція для JavaScript розробників
Подія відбулась
JavaScript fwdays'19
JavaScript fwdays'19
Подія відбулась
Відбулась
Подія відбулась

Практичний путівник по конференції

Конференція JavaScript fwdays відбудеться у цю суботу і наша команда закінчує останні приготування та ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!

Нижче підготували практичні поради, які знадобляться вам до та під час конференції.

На всі запитання ми радо відповідаємо у Telegram чаті, приєднуйтесь.

Читати гайд

Спікери

Програма

Track A
Track B
Track C
Community Stage
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening ceremony
10 min
10:40
Technical SEO for JavaScript developers
[eng]
Martin Splitt
Google
Why are Angular and React so fast?
Max Koretskyi
ag-Grid
Discussion: Challenges for Communities
Moderator: Sergey Frolov
11:20
Coffee-break #1
30 min
11:50
A short history of the web
[eng]
Martin Splitt
Google
HTTP headers for the responsible developer
[eng]
Stefan Judis
Frontend developer
Discussion: Frameworks Day
Moderator: Sergey Frolov
12:30
Break
10 min
12:40
How to train your Vue CLI plugin
[eng]
Natalia Tepluhina
GitLab
One simple animation explained
Yurii Artyukh
Riverco.de
Discussion: Communication
Moderator: Illya Klymov
13:20
Lunch
1 hour 10 min
13:50
Shrink an elephant into a fly
[livestream]
Vadim Makeev
HTML Academy
Lunch
1 hour 10 min
14:30
JS on Server: To be or not to be?
Illya Klymov
JavaScript.Ninja
Web Performance in modern JavaScript world
[eng]
Filip Rakowski
Vue Storefront / Divante
Lost in Space: Web Apps and A11Y
Vitalii Bobrov
EPAM Poland
Discussion: Web Platform Today
[eng]
Moderator: Andrey Listochkin
15:10
Break
10 min
15:20
Looking for the right tech stack for GraphQL application
Nikita Galkin
Independent Contractor
The Almighty Rabbit Hole
[livestream][eng]
Christopher Gannon
Animator, Illustrator
Discussion: The Future of JS
Moderator: Andrii Shumada
16:00
Break
10 min
16:10
REPL, do you speak it
Alexander Solovyov
Kasta
Reactive Powered: RxJS with Angular Forms
[eng]
Shmuela Jacobs
Microsoft
Solving behavioral complexity with FRP
[level: middle/senior]
Oleksii Levzhynskyi
Grammarly
Discussion: Node.js
Moderator: Timur Shemsedinov
16:50
Coffee-break #2 & prize raffle
30 min
17:20
Hinting at a better web
[eng]
Christian Heilmann
Microsoft
18:00
Afterparty: Zlit Talks & Fwdays cinema

Конференція в цифрах

  • 800
    учасників
  • 9
    годин нетворкінгу
  • 20
    спікерів
  • 7
    конференція JavaScript fwdays
  • 3
    потоки доповідей
  • 1
    community stage
Main Partner
Золоті Партнери
Срібні Партнери
Партнери
Інфо партнери

Місце проведення

Київ, Конгрес Хол "Mercure", 4 та 5 поверхи
Як дістатися
Увійти
Або поштою
Увійти
Або поштою
Реєстрація через e-mail
Реєстрація через e-mail
Забули пароль?