JavaScript fwdays'19

Conference for JavaScript developers
JavaScript fwdays'19

JavaScript fwdays’19 is a largescale conference for JS developers, which gathers up to 700 participants 7 years in a row. Among our speakers, there are experienced Ukrainian and international developers and experts. The highest level of the program is guaranteed by several stages of selection and rehearsals for every speaker.

Program

The final program to be released by March 5.

Track A
Track B
Track C
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening
10 min
11:20
Coffee-break
30 min
11:50
How to train your Vue CLI plugin
Natalia Tepluhina
GitLab
One simple animation explained
Yurii Artyukh
Riverco.de
12:30
Break
10 min
12:40
The Almighty Rabbit Hole
Christopher Gannon
Animator, Illustrator
Web Performance in modern JavaScript world
Filip Rakowski
Vue Storefront / Divante
13:20
Lunch
1 hour 10 min
14:30
To be announced
Illya Klymov
JavaScript.Ninja
Shrink an elephant into a fly
Vadim Makeev
HTML Academy
15:10
Break
10 min
15:20
HTTP headers for the responsible developer
Stefan Judis
Frontend developer
Looking for the right tech stack for GraphQL application
Nikita Galkin
Independent Contractor
16:00
Break
10 min
16:10
REPL
Alexander Solovyov
Kasta
Lost in Space: Web Apps and A11Y
Vitalii Bobrov
EPAM Poland
16:50
Coffee-break/ Prize ruffle
30 min
17:20
To be announced
Christian Heilmann
Microsoft
18:00
Afterparty

Conference format

  • 3 tracks

    Up-to-date talks from the best experts in different spheres, which will be delivered in Ukrainian, English and Russian

  • Speakers’ corner

    You can talk to speakers and ask numerous questions without time limits

  • Communities gathering

    To be announced soon

Ticket price

EARLY BIRD
50 tickets Sold
2 800 UAH ≈$100
REGULAR
250 tickets Sold
3 400 UAH ≈$120
LATE BIRD
300 tickets
3 800 UAH ≈$135
Buy for 3 800 UAH ≈$135 Buy
LAST CHANCE
100 tickets
4 500 UAH ≈$160
−20% for participants of previous conferences 
It will be added automatically to account where you made a purchase previously
−50% for students of full-time education 
Send us a photo or a scanned copy of your Student's ID and a conference name to orgs@fwdays.com and we will send a promo code to you

The conference in figures

  • 800
    participants
  • 9
    hours on networking
  • 20
    speakers
  • 7
    JavaScript fwdays conf
  • 3
    tracks of talks
  • 1
    community stage
Main Partner
Silver Partners
Partners
Info partners

Venue

Kyiv, Mercure Congress Hall, 4 and 5 floors
How to get
Sign in
Or by mail
Sign in
Or by mail
Register with email
Register with email
Forgot password?

Pay for other participants Cancel
Tickets will be sent on users emails
Add promo code to get discount Cancel