Highload fwdays'18

Конференція для архітекторів, інженерів, data scientists та CTO
Програма
Highload fwdays'18

Highload fwdays'18 — це масштабна конференція для розробників, що відбудеться вже другий рік поспіль. Цього року плануємо зібрати понад 1000 учасників. Подія присвячена розробці високонавантажених технологічних проектів у реальних умовах, питанням архітектури, масштабування, роботі з базами даних, Data Science, DevOps та багато іншого. Серед наших спікерів - досвідчені українські та світові розробники та експерти. Кожен доповідач проходить декілька етапів відбору та репетицій, таким чином гарантується максимально можливий рівень програми.

Highload fwdays’18 пройде y 4 потоки доповідей та Speakers’ Corner. Аудиторія конференції - розробники (як експерти так і початківці), лідери команд, архітектори, CTO та інші технічні спеціалісти. Доповіді проходять англійською, українською та російською мовами.

Перегляньте, як пройшла конференція в 2017 році, а також минулорічну програму:


Приєднуйтеся до нас в Facebook та Telegram.

Diversity tickets

Ми хочемо зробити конференції Fwdays доступними для кожного! Тому з радістю повідомляємо, що у нас є Diversity tickets на конференцію Highload fwdays'18! Це можливість відвідати конференцію для осіб, що мало представлені в IT середовищі та тих, хто потребує фінансової допомоги. Заповніть, будь ласка, форму нижче, щоб подати заявку на Diversity tickets.

Diversity tickets


Дедлайн подачі заявок 24 серпня. Серед підтверджених заявок буде рандомно обрано 4 людини, що отримають квитки 28 серпня. Квитки Diversity зі знижкою коштуватимуть 500 грн (~$18) за квиток. Diversity tickets доступні завдяки компанії Cloudflare та спікеру Олені Табунщик.

Спікери

Програма

The final program will be available by September 12. Talks may be reordered

Main stage
Track A
Track B
Track C
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening ceremony
10 min
10:40
Make Your Data FABulous
[eng][middle]
Philipp Krenn
40 min
Handling large amounts of traffic on the Edge
[eng]
Helen Tabunshchyk
40 min
Surviving Elasticsearch
[all]
Vitaliy Kharytonskiy
40 min
11:20
Coffee-break #1
30 min
11:50
Modern Enterprise Data Architecture
Oleksiy Illyashov
40 min
12:30
Break
10 min
12:40
Make it fast
Alexander Solovyov
40 min
Running Functions at the Edge
[all]
Dmitry Lavrinenko
40 min
13:20
Lunch
1 hour 10 min
14:30
PropTech product enhancement using ML
Vladimir Kubytskyi
40 min
It Scales Until It Doesn’t
Dmitry Tiagulskyi, Yaroslav Yermilov
40 min
Data science from the trenches
[all]
Vsevolod Solovyov
40 min
15:10
Break
10 min
15:20
Talk to be announced
Maksim Korzhenevsky
40 min
Measuring performance variability of EC2
[eng]
Henrik Ingo
40 min
16:00
Coffee-break #2
30 min
17:10
Break
10 min
17:20
18:00
Prize drawing from partners
20 min
18:20
Closing ceremony & family photo
10 min
18:30
AfterParty
2 hours 30 min

Вартість квитків

Early bird
100 квитків Продано
2 900 грн ≈$110
Late Bird
150 квитків Продано
3 400 грн ≈$129
Regular
500 квитків
3 900 грн ≈$148
Купити за 3 900 грн ≈$148 Купити
Last chance
150 квитків
4 500 грн ≈$171
Для учасників попередніх конференцій знижка 20% 
Нараховується автоматично аккаунту з якого була здійснена покупка
Золоті Партнери
Срібні Партнери
Бронзові Партнери
Партнери
Інфо партнери
Докладніше про партнерів

Місце проведення

Київ, Конгрес Хол "Mercure"
Як дістатися
Увійти
Або поштою
Увійти
Або поштою
Реєстрація через e-mail
Реєстрація через e-mail
Забули пароль?

Оплатити інших учасників Відміна
Введіть промокод для отримання знижки Відміна