PHP fwdays'19

Conference for PHP developers
PHP fwdays'19

PHP fwdays'19 is the largest conference in Ukraine for PHP developers, and for those who wants to learn about a wide range of new technologies, reveal the latest trends.
At PHP fwdays’19 well-known international and Ukrainian PHP experts meet the audience: users and developers, architects, team leads etc. The highest level of the program is guaranteed by several stages of selection and rehearsals for every speaker.

Keynote спікер

Fabien Potencier — keynote speaker and founder of Symfony Framework.
Now Fabien is focused on creating a new generation of SaaS solutions to help PHP developers improve their quality (with SymfonyInsight) and productivity (with Blackfire.io) code.

Program

Track A
Track B
Track C
Community Discussion Track
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening ceremony
10 min
10:40
Symfony 4 in action
[eng]
Fabien Potencier
Founder of Symfony framework
11:20
Coffee-break #1
30 min
11:50
Taming the Beast of Asynchronous PHP
Oleksii Petrov
DreamTeam
The history of the Codeception project
[ru]
Mykhailo Bodnarchuk
SDCLabs
Handling Exceptional Conditions with Grace and Style
[eng][middle]
Nikola Poša
Arbor Education
12:30
Break
10 min
12:40
Mutation Testing in PHP
[ru][middle/senior]
Maks Rafalko
Itransition
Using the Workflow component for e-commerce
[eng][middle]
Michelle Sanver
Liip
Developer's toolchain
[ukr][middle]
Dmytro Dziubenko
PayCore.io
Discussion: QA make it wrong?
Moderator: Rostislav Mykhajliw
13:20
Lunch
1 hour 10 min
14:30
Your web application is vulnerable!
[ru][all]
Dmytro Naumenko
HiQDev
Implementing async binary clients in pure PHP
[ru][senior]
Anton Shabouta
Onliner
15:10
Break
10 min
15:20
Designing hybrid Go/PHP applications using RoadRunner
[ru][middle/senior]
Anton Tsitou
Spiral Scout LLC
Projects scaling with Amazon Web Services
[ukr][middle]
Alexander Torosh
Demio Inc.
Power-up micro-services with gRPC and ProtoBuffers
[ru][middle]
Oleksii Didenko
BigCommerce Inc.
16:00
Break
10 min
16:10
Is there life without ORM?
Sergey Protko
InTouch Health
Twig Designer's Professional Toolkit
[eng]
Andrey Yatsenko
Oro inc.
Development of multi-process runtime applications in PHP
[ru][middle]
Igor Karpenko
Concert.ua
16:50
Coffee-break #2 & prize raffle
30 min
17:20
Backwards Incompatible Tales
[eng]
Marco Pivetta
Roave
18:00
Afterparty

Ticket price

EARLY BIRD
50 tickets Sold
3 000 UAH ≈$106
REGULAR
250 tickets Sold
3 600 UAH ≈$127
LATE BIRD
300 tickets Sold
3 900 UAH ≈$138
LAST CHANCE
100 tickets
4 400 UAH ≈$155
Buy for 4 400 UAH ≈$155 Buy
−20% for participants of previous conferences 
It will be added automatically to account where you made a purchase previously
−50% for students of full-time education 
Send us a photo or a scanned copy of your Student's ID and a conference name to orgs@fwdays.com and we will send a promo code to you

The Conference in figures

  • 800
    participants
  • 9
    hours on networking
  • 17
    speakers
  • 7
    PHP fwdays conf
  • 3
    tracks of talks
  • 1
    community discussion track
Main Partner
Gold Partners
Silver Partners
Partners

Venue

Kyiv, Mercure Congress Hall, 5 floor
How to get
Sign in
Or by mail
Sign in
Or by mail
Register with email
Register with email
Forgot password?