.NET fwdays'20 online conference

Online conference for .NET developers
Program
.NET fwdays'20 online conference
.NET fwdays'20 online conference

.NET fwdays'20 is a large annual conference that focuses solely on .NET Framework, brings together architects, developers and testers, and has been running held for 6 years in a row.

Join us on Facebook, Twitter and Telegram.

Due to the spreading of COVID-19 in Ukraine and the increasing risk for offline participants, .NET fwdays'20 will be held as a two-day online conference on April 11 and 18, 2020.

See the FAQ for details on tickets purchased and refund policies. Items 12 to 22.

Program

April 11
April 18
10:50
Opening
10 min
11:00
11:50
Break
10 min
12:00
Building CI/CD Pipelines with NUKE
[eng]
Matthias Koch
JetBrains
12:50
Lunch/discussion
1 hour
13:50
Indexing and searching NuGet.org with Azure Functions and Search
[eng]
Maarten Balliauw
JetBrains/ Balliauw Consulting
14:40
Break
10 min
14:50
Declarative engineering
[ukr]
Vitalii Braslavskyi
Grammarly
.NET Is Dead. Long Live .NET!
[eng]
Mark Rendle
Visual Recode
15:40
Break
10 min
15:50
Expression trees in C#
[ru]
Oleksii Holub
Svitla Systems
Securing .Net apps and microservices in Azure
[eng]
Viktoria Almazova
Microsoft Norway
16:40
Break
10 min
16:50
C# 8: Be Good, Get Good or Give Up
[ru]
Igor Fesenko
SoftServe
Architecture: The Stuff That's Hard to Change
[eng]
Dylan Beattie
Ursatile

Ticket price

ONLINE
200 ticketsOnly few left
available only via website
1 000 UAH ≈$36
Buy for 1 000 UAH ≈$36 Buy
−20% for participants of previous conferences 
It will be added automatically to account where you made a purchase previously
−30% for students of full-time education 
Send us a photo or a scanned copy of your Student's ID and a conference name to orgs@fwdays.com and we will send a promo code to you

With a ticket you will have

  • opportunity to join 2 days of the .NET fwdays’20 conference;
  • 13-14 talks from speakers;
  • live Q&A session after talks. It's an opportunity to leave your questions in chat, and the speaker will answer in real-time;
  • access to the online broadcast within 2 days after each conference day;
  • video of talks 3-4 weeks after the online conference.

Gold Partners
Partners
Info partners
Sign in
Or by mail
Sign in
Or by mail
Register with email
Register with email
Forgot password?