.NET fwdays'19

Conference for .NET developers
Program
Event is over
.NET fwdays'19
.NET fwdays'19
Event is over
done
Event is over

Buy tickets for the next conference .NET fwdays'20!

Buy ticket

.NET fwdays'19 is the fifth edition of the large conference in Kyiv for architects, developers and everyone involved and interested in .NET. Among our speakers, there are experienced Ukrainian and international developers and experts. The highest level of the program is guaranteed by several stages of selection and rehearsals for every speaker.

Program

Track A
Track B
Workshops
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening
10 min
10:40
Security is a matter of success
[eng][middle]
Dino Esposito
BaxEnergy
Artificial Intelligence
[Community discussion]
Oleksander Krakovetskyi
DevRain
11:25
Coffee-break #1
30 min
11:55
True SQL Server Detective
[ru][senior]
Denis Reznik
Intapp
The future of serverless computing
[ru][middle]
Anton Boyko
BoykoAnt.PRO
.NET чи ‘нєт’, мікросервіси та інше
[Community discussion]
Serhiy Kalinets
Playtika
12:40
Break
10 min
12:50
Artificial Intelligence and Machine Learning for .NET developers
[ukr][middle]
Oleksander Krakovetskyi
DevRain
Octopus: on the way to deployment brilliance
[Workshop][ukr][middle]
Maksym Khamrovskyi, Kostiantyn Averin
Materialise
13:35
Lunch
1 hour
14:35
Load testing which you always wanted
[ru][middle]
Anton Moldovan
SBTech
Writing Allocation Free Code in C#
[middle][eng]
Matt Ellis
JetBrains
The most interesting issues happened on PROD
[Community discussion]
Denis Reznik
Intapp
15:20
Break
10 min
15:30
Dev spaces development in AKS
[middle][ru]
Sergii Bielskiy
Eleks
Microservices delivery pipeline with .NET Core, Docker and AWS
[ru][middle/senior]
Oleksandr Nahirniak
EPAM Systems
Going container for .NET Core in the cloud
[Workshop][eng][middle]
Alex Thissen
Xpirit
16:15
Coffee-break #2
20 min
16:35
Building Service Mesh with .NET Core
[ru][middle]
Serhiy Kalinets
Playtika
What is wrong with Dependency Injection? Myths and Truths
[ru][middle]
Igor Kochetov
Unity Technologies
Going container for .NET Core in the cloud
[Workshop][eng][middle]
Alex Thissen
Xpirit
17:20
Prize raffle
40 min
18:00
18:45
Afterparty

The Conference in figures

  • 600
    participants
  • 9
    hours on networking
  • 13
    speakers
  • 5
    .NET fwdays conf
  • 2
    tracks of talks
  • 1
    track with workhops

Conference format

  • 2 tracks

    Up-to-date talks from the best experts in different spheres, which will be delivered in Ukrainian, English and Russian

  • Speakers’ corner

    You can talk to speakers and ask numerous questions without time limits

  • Workshops track

    Workshops are aimed to solve everyday issues from a practical side

Main Partner
Silver Partners
Partners

Venue

Kyiv, Mercure Congress Hall, 4 floor
How to get
Sign in
Or by mail
Sign in
Or by mail
Register with email
Register with email
Forgot password?