Data Science fwdays'19

Conference is devoted to the Data Science
Program
Event is over
Data Science fwdays'19
Data Science fwdays'19
Event is over
done
Event is over

Speakers

Program

Track A
Track B
DS Discussions
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening
10 min
10:40
Explaining a Machine Learning blackbox
[Generic][ukr]
Oleksander Krakovetskyi
DevRain
Shadows Generation in the Wild
[CV][ukr]
Taras Lehinevych
Rails Reactor
11:20
Coffee-break
20 min
11:40
Practical Few-Shot Learning
[CV][ru]
Kyryl Truskovskyi
Neuromation
12:20
Break
10 min
12:30
Applying deployment oriented mindset for building Machine Learning models
[Generic][eng]
Marianna Diachuk
Women Who Code
Waveglow. Generative modeling for audio synthesis
[Audio][ru]
Taras Sereda
Researcher
13:10
Lunch
40 min
13:50
Panel discussion "NLP"
Moderator: Vitaliy Radchenko
YouScan
40 min


14:30
Scaling Data Science at Bolt
[Generic][eng]
Denys Kovalenko
Bolt
OCR in the Wild World of Social Media
[CV][ru]
Evgen Terpil
YouScan
15:10
Break
10 min
15:20
Programmatically creating and managing training data with Snorkel
[Generic][eng]
Braden Hancock
Stanford University
Continuous Delivery of ML Pipelines to Production
[Generic][ru]
Oleksii Moskalenko
Wix
Discussion: Computer Vision
Moderator: Alex Lazarev
Ring Ukraine
16:00
Break
10 min
16:10
Data-driven solutions in engineering
[Generic][ru]
Vladislav Rosov
Lamaita
How we built safety violations detection system
[CV][ru]
Yehor Morylov
Limpid Armor
16:50
Coffee-break, prize raffle
30 min
17:20
Transfer learning in NLP
[NLP][eng]
Thomas Wolf
HuggingFace Inc.
18:00
Afterparty

Conference in figures

  • 520
    minutes of talks
  • 13
    speakers
  • 400
    participants
Gold Partners
Silver Partners
HR Partners

JavaScript fwdays'19

.NET fwdays'19

Highload fwdays'18

Venue

Kyiv, Mercure Congress Hall, 4 floor
How to get
Sign in
Or by mail
Sign in
Or by mail
Register with email
Register with email
Forgot password?