JavaScript fwdays'18

Конференція для JavaScript розробників
Подія відбулась
JavaScript fwdays'18
JavaScript fwdays'18
Подія відбулась
Відбулась
Подія відбулась

JavaScript fwdays’18 - це масштабна конференція для JS розробників, яка збирає понад 500 учасників вже шостий рік поспіль. Серед наших спікерів - досвідчені українські та світові розробники та експерти. Кожен доповідач проходить декілька етапів відбору та репетицій, таким чином гарантується максимально можливий рівень програми.

JavaScript fwdays’18 пройшла в 2 потоки доповідей, секції воркшопів та Speakers’ Corner. Аудиторія конференції - розробники (як експерти так і початківці), лідери команд, архітектори, CTO та інші технічні спеціалісти. Доповіді проходили англійською, українською та російською мовами.

Приєднуйтеся до нас в Facebook та Telegram.


Спікери

Програма

Track A
Track B
Tech talks
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening ceremony
10 min
10:40
JavaScript: День 4001-й
Illya Klymov
40 min
Як ангулярити на 5+
Sergiy Babich
40 min
11:20
Coffee-break #1
30 min
12:30
Break
10 min
12:40
Кодстайл и насилие
Anton Nemtsev
40 min
[International Speakers' Corner]
Jan Jongboom, Martin Splitt, Feross Aboukhadijeh, Noam Rosenthal
40 min
13:20
Lunch
1 hour 10 min
15:10
Break
10 min
16:00
Coffee-break #2
30 min
17:10
Break
10 min
17:20
JavaScript all the things
Jan Jongboom
40 min
18:00
Prize drawing from partners
20 min
18:20
Closing speech, family photo
10 min
18:30
Afterparty
Золоті Партнери
Срібні Партнери
Бронзові Партнери
Партнери
Інфо партнери

Місце проведення

Київ, Конгрес Хол "Mercure", 4 поверх
Як дістатися
Увійти
Або поштою
Увійти
Або поштою
Реєстрація через e-mail
Реєстрація через e-mail
Забули пароль?

Оплатити інших учасників Відміна
Квитки будуть відправлені на вказані електронні адреси учасників
Введіть промокод для отримання знижки Відміна