Конференція .NET fwdays'21

Конференція для .NET розробників
Подія відбулась
Конференція .NET fwdays'21
Подія відбулась
Подія відбулась
Подія відбулась

Привіт! Щоб дивитись трансляцію конференції вам необхідно зареєструватись, обравши тип квитка: Free (безкоштовно) або Full (платні додаткові опції). Після цього переконайтесь що ви авторизовані на сайті. Якщо ви авторизовані та зареєстровані, то нижче ви побачите плеєри з трансляцією. Більше організаційних деталей можна знайти у нашому гайді на Medium.

.NET fwdays'21 — велика конференція присвячена технології .NET, яка вже сьомий рік поспіль збирає архітекторів, розробників та тестувальників, які використовують .NET framework у своїй роботі. Конференція обіцяє учасникам більше розуміння .NET-технологій навколо .NET, NET Core, C#, ASP.NET Core, Azure та ін.

Конференція пройде у гібридному форматі з трьома варіантами участі (FREE ONLINE, FULL ONLINE, OFFLINE & ONLINE). Початок конференції 7 серпня о 10:00 (UTC+3) та будні дні з додатковими форматами.

У соціальних мережах конференції ми пишемо більше, приєднуйтесь.

Facebook Twitter Telegram чат

Програма будніх днiв:

Програма

Track A (August 7, Offline)
Track B (August 7, Online)
09:30
Registration
1 hour 15 min
10:45
Opening
15 min
11:00
Швидко / надійно / .NET – що обрати?
[ukr]
[Beginner-Advanced]
Сергій Калінець
Parimatch Tech
Fighting Complex Application State Management with Finite-State Machines
[ukr]
[Intermediate]
Віталій Браславський
Grammarly
11:40
Coffee-break#1
30 min
12:10
Machine Learning for .NET Developers
[ukr]
[Intermediate]
Олександр Краковецький
DevRain
There's No Such Thing as Plain Text
[eng]
[Beginner]
Dylan Beattie
Ursatile
12:50
Break
10 min
13:00
Implementing an Event Sourcing strategy on Azure
[eng]
[Intermediate]
Олена Борзенко/Eldert Grootenboer
The Adecco Group/Motion10
Project Tye to Tie .NET Microservices
[rus]
[Beginner]
Олег Карасік
ISsoft
13:40
Zoom with the partner TemaBit Fozzy Group. "Перше враження від фреймворку Blazor, як UI інструменту", Олексій Донський
25 min
14:10
Lunch
1 hour
15:10
Динамічна конфігурація в .NET
[ukr]
[Intermediate]
Сергій Бута
Wirex
The F# Path to Relaxation
[eng]
[Вeginner]
Don Syme
Microsoft Research
15:50
Break
10 min
16:00
Secure Mobile Apps with the Microsoft Identity Platform
[eng]
[Intermediate]
Christos Matskas/John Patrick Dandison
Microsoft
16:40
Coffee-break#2
20 min
17:00
Prize raffle
20 min
17:20
Building intuitive command-line interfaces in .NET
[eng]
[Intermediate]
Alex Thissen
Xpirit
Темна сторона C#
[rus]
[Advanced]
Ігор Фесенко
SoftServe
18:00
Closing
10 min
18:10
Afterparty

Дивіться як ми готуємося до конференції .NET fwdays'21:

Золоті Партнери
Хочете стати партнером?
Напишіть нам за адресою orgs@fwdays.com та ми запропонуємо вам варіанти парнерства
Партнери
Інфо партнери
Хочете стати інфо партнером?
Напишіть нам за адресою orgs@fwdays.com та ми запропонуємо вам варіанти інфо парнерства

Дізнавайтесь про партнерів конференції .NET fwdays'21!

Відкриті вакансії Розіграші

Covid-19 Заходи безпеки

Як і ви, ми з нетерпінням чекаємо на нашу зустріч на офлайн конференції. Для нас важливо, щоб усі учасники були у безпеці та здорові. Тому ми дотримуватимемося усіх вказівок, рекомендованих КМУ.

Ми активно слідкуємо за усіма змінами, що додаються у постанову КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.

Поточна ситуація з коронавірусом в Україні.

Уряд надає рекомендації стосовно карантинних заходів, а також надає інформацію про вакцинацію.

Заходи безпеки на офлайн частині конференції:

1. Знаходження у приміщенні у захисних масках або респіраторах є обов'язковим для всіх учасників.
2. Під час реєстрації буде проводитися перевірка температури.
3. Місця з дезінфікуючими засобами та масками будуть доступні на території Конгрес-Холу.
4. Здійснення протирання поверхонь, до яких можуть доторкатися учасники.
5. Безпечне розсадження учасників у залі, рекомендоване КМУ.
6. Дотримання дистанції між учасниками 1,5 метра.
7. Здійснення провітрювання залів під час перерв.
8. Роздільна реєстрація по групах, для уникнення великого скупчення людей.


Місце проведення

Київ, Конгрес-Хол "Mercure", 4 поверх
Увійти
Або поштою
Увійти
Або поштою
Реєстрація через e-mail
Реєстрація через e-mail
Забули пароль?