React fwdays’21 conference

The online conference is devoted to React.js
Program
Event is over
React fwdays’21 conference
React fwdays’21 conference
Event is over
Event is over
Event is over

Buy tickets for the next conference Fwdays: JS is back! online conference!


Program of weekday evenings:

Program

Track A (March 27)
Track B (March 27)
10:00
Opening
10 min
10:10
Why I left TypeScript in my React projects and where
[ru]
[Intermediate]
Illya Klymov
JavaScript.Ninja
Why I left TypeScript in my React projects and where
[ru]
[Intermediate]
Illya Klymov
JavaScript.Ninja
10:50
Break
11:10
Logo Maker’s micro guts — micro frontend at Fiverr
[ru]
[Advanced]
Yuriy Dadichin
Fiverr
React application structure at project start
[ru]
[Intermediate]
Maksym Shestopal
Datamix
11:50
Break
10 min
12:00
Zoom with a partner Levi9
25 min
12:25
Break
5 min
12:55
Dangerous React
[ru]
[Intermediate]
Lena Zhukova
Wix Engineering
Dangerous React
[ru]
[Intermediate]
Lena Zhukova
Wix Engineering
13:35
Lunch
15 min
13:50
Activity with a partner Sigma Software
20 min
14:10
GraphQL in a component world
[ru]
[Intermediate]
Kateryna Porshnieva
Veriff
14:50
Break
10 min
15:00
Zoom with a partner Grammarly
25 min
15:25
Break
5 min
15:30
Auth for React.js APP
[ru]
[Intermediate]
Nikita Galkin
Independent Contractor
XState: the Visual Future of State Management
[eng]
[Intermediate]
David Khourshid
Microsoft
16:10
Closing
10 min
16:20
Break
5 min
16:25
Afterparty
35 min

It has never happened before, but it’s about to — the first-ever React conference from Fwdays in Ukraine is happening. And you can become a part of it.

React fwdays’21 is meant to bring the React community together, find its stars and define the shared problems to brood over. We’ll have speakers covering their distinctive topics, listen to all of your questions and give thorough answers.

Online conference will be held on March 27 at 10 a.m. (GMT+2). Timezone: EET

And we will spend three weekday evenings with live broadcasts:

  • Discussion: "React. To be or not to be" on March 23 at 7 p.m.
  • Discussion: "About the algorithms, interviews" on March 25 at 6:30 p.m.
  • Discussion: "Teams, remote, processes, communication, toxicity" on March 30 at 6 p.m.
  • Find out more about the conference from our Facebook, Twitter та Telegram chat.



    Feel the atmosphere of online conferences in 2020:

    How is our online conference better than our off-line conference?

    • You can pause it and come back with a coffee without missing a single thing.
    • You don’t have to travel or commute anywhere. You can join us from the comfort of your own apartment.
    • You don’t have to rush to get the best seat to see the slides clearly.
    • You’re the one setting the volume and temperature so there won’t be annoying-loud speakers and stuffy halls.
    • You can ask any question because the speaker is just a comment away from you.
    Main Partner
    Gold Partners
    Want to become a sponsor?
    Mail us to orgs@fwdays.com and we will discuss our cooperation
    Info partners
    Want to become an info sponsor?
    Mail us to orgs@fwdays.com and we will discuss our cooperation
    Sign in
    Or by mail
    Sign in
    Or by mail
    Register with email
    Register with email
    Forgot password?