Data Science fwdays'19

Конференція присвячена Data Science
Подія відбулась
Data Science fwdays'19
Data Science fwdays'19
Подія відбулась
Відбулась
Подія відбулась

Спікери

Програма

Track A
Track B
DS Discussions
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening
10 min
10:40
Як пояснити “чорний ящик” машинного навчання?
[Generic][ukr]
Олександр Краковецький
DevRain
Генерація тіней у реальних умовах
[CV][ukr]
Тарас Легіневич
Rails Reactor
11:20
Coffee-break
20 min
11:40
Practical Few-Shot Learning
[CV][ru]
Кирил Трусковський
Neuromation
Дискусія: Data Scientist. Хто вiн i як ним стати?
Модератор: Ян Цибулькин
Bldbox
12:20
Break
10 min
12:30
Applying deployment oriented mindset for building Machine Learning models
[Generic][eng]
Маріанна Дячук
Women Who Code
13:10
Lunch
40 min
13:50
Panel discussion "NLP"
Модератор: Вiталiй Радченко
YouScan
40 min


14:30
Масштабування Data Science y Bolt
[Generic][eng]
Денис Коваленко
Bolt
OCR in the Wild World of Social Media
[CV][ru]
Євген Терпіль
YouScan
15:10
Break
10 min
15:20
Programmatically creating and managing training data with Snorkel
[Generic][eng]
Braden Hancock
Stanford University
Continuous Delivery of ML Pipelines to Production
[Generic][ru]
Олексій Москаленко
Wix
Дискусія: Computer Vision
Модератор: Олександр Лазарєв
Ring Ukraine
16:00
Break
10 min
16:10
Data-driven solutions in engineering
[Generic][ru]
Владислав Розов
Lamaita
16:50
Cofee-break, prize raffle
30 min
17:20
Transfer learning in NLP
[NLP][eng]
Thomas Wolf
HuggingFace Inc.
18:00
Afterparty

Конференція в цифрах

  • 520
    хвилин доповідей
  • 13
    спікерів
  • 400
    учасників
Золоті Партнери
Срібні Партнери
HR Партнери

JavaScript fwdays'19

.NET fwdays'19

Highload fwdays'18

Місце проведення

Київ, Конгрес Хол "Mercure", 4 поверх
Як дістатися
Увійти
Або поштою
Увійти
Або поштою
Реєстрація через e-mail
Реєстрація через e-mail
Забули пароль?