.NET fwdays'18

Conference for .NET developers
Event is over
.NET fwdays'18
.NET fwdays'18
Event is over
done
Event is over

.NET fwdays'18 is the fourth edition of the large conference in Kyiv for architects, developers and everyone involved and interested in .NET.

.NET fwdays'18 will be held in 2 tracks of talks, workshops and Lightning talks section and Speakers’ Corner. The talks are in Ukrainian, English and Russian.

Program

Track A
Track B
Tech talks
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening ceremony
10 min
10:40
What is .NET Standard?
[eng][all]
Adam Ralph
40 min
REST again? Oh, come on!
[all]
Stas Sultanov
40 min
11:20
Coffee-break #1
30 min
11:50
Entity Framework Core 2.1 – what’s new?
[eng][middle]
Tomáš Herceg
40 min
Running С# in your Web Browser with WebAssembly
[middle]
Oleksandr Skachkov
40 min
12:30
Break
10 min
13:20
Lunch
1 hour 10 min
15:10
Break
10 min
15:20
Kubernetes - easy peasy
[all]
Alexandr Marchenko
40 min
Professional Web APIs using ASP.NET Core 2.1
[Workshop][eng]
Alex Thissen
40 min
16:00
Coffee-break #2
30 min
16:30
Metrics Applied
[all]
Igor Tamashchuk
40 min
[International Speakers' Corner]
Adam Ralph, Tomáš Herceg, Alex Thissen
40 min
17:10
Break
10 min
18:00
Prize drawing from partners
20 min
18:20
Closing speech, family photo
10 min
18:30
Afterparty
Gold Partners
Silver Partners
Partners

Program Committee

Venue

Kyiv, Mercure Congress Hall, 4 floor
How to get
Sign in
Or by mail
Sign in
Or by mail
Register with email
Register with email
Forgot password?

Pay for other participants Cancel
Tickets will be sent on users emails
Add promo code to get discount Cancel