Конференція JS+React fwdays’22

Конференція присвячена React.js та JavaScript
Програма
Online
Подія відбулась
Конференція JS+React fwdays’22
Конференція JS+React fwdays’22
Подія відбулась
Подія відбулась
Подія відбулась

Квитки на наступну конференцію JS Fwdays Europe вже у продажу!

Отримати квиток

Привіт! Щоб дивитись трансляцію конференції вам необхідно авторизуватися на сайті. Якщо ви зареєстровані на подію або маєте Online Full квиток, то нижче ви побачите плеєри з трансляцією 👇 Більше організаційних деталей можна знайти у нашому гайді на Medium.

Програма

Track A (July 9)
Track B (July 9)
10:00
Opening
10 min
10:10
Local state and server cache: finding a balance
[eng]
[Intermediate]
Наталія Теплухіна
GitLab
AWS React SSR архітектури
[ukr]
[Advanced]
Олексій Косинський
ChainSafe
10:50
Break
10 min
11:00
Use Component Drivers to Control Components in Tests
[ukr]
[Beginner-Intermediate]
Роман Шевчук
Wix Engineering
11:40
Zoom with the partner Wix Engineering
25 min
12:05
Break
15 min
12:20
How I don't need a state management library in React app
[ukr]
[Вeginner-Intermediate]
Тетяна Мельник
Projector Online Creative and Tech Institute
Чому і як ми використовуємо Recoil в React і React Native додатках
[ukr]
[Beginner-Intermediate]
Сергій Журавель
Temy
13:00
Break
10 min
13:10
Use the Force and automate React app checks
[ukr]
[Beginner-Advanced]
Інна Іващук
GlobalLogic
Створення full-stack react додатка з пустими node_modules
[ukr]
[Intermediate-Advanced]
Олександр Сугак
Grammarly
13:50
Lunch
40 min
14:30
Хто ти A11y?
[ukr]
[Вeginner-Intermediate]
Христина Ландвитович
SoftServe
Building layouts the way the web intended
[eng]
[Intermediate]
Chen Hui Jing
Shopify
15:10
Break
10 min
15:20
Автоматизовані тести для React фронтенду
[ukr]
[Вeginner-Intermediate]
Віктор Турський
WebbyLab
React applications Failures
[eng]
[Intermediate]
Нікіта Галкін
Independent Contractor
16:00
Break
10 min
16:10
16:50
Closing
10 min

Благодійний live stream

У п'ятницю, 8 липня о 17:00, відбудеться благодійний стрім: Внутрішні процеси KOLO, волонтерство та “Повітряна тривога” з експертами-айтівцями.
Ведучий стріму — Олександр Соловйов.
Гості: Юрій Артюх, Степан Танасійчук та Євген Ковалевський.

Мета стріму — зібрати 300 000 грн на коптер для наших захисників та захисниць на передовій. Гроші будуть передані у фонд KOLO.

Задонейтити на карту моно


Номер картки Банки: 5375 4112 0222 1342


Paypal: alexander@solovyov.net


BTC: 1CDnTkiJDdJnRcc5X35UkF7up9UbtvFwzZ


ETH (ERC20) i USDT (ERC20): 0x5e86b1f53ceba7e0aadfb224fcb8d2fed9aaa878


Посилання на стрім

Спікери

Main Partner
Золоті Партнери
Хочете стати партнером?
Напишіть нам за адресою partners@fwdays.com та ми запропонуємо вам варіанти парнерства. Або заповніть форму та ми самі з вами зв'яжемось.
Інфо партнери
Хочете стати інфо партнером?
Напишіть нам за адресою partners@fwdays.com та ми запропонуємо вам варіанти інфо парнерства

Дізнавайтесь про партнерів конференції JS+React fwdays’22

Відкриті вакансії Розіграші

Увійти
Або поштою
Увійти
Або поштою
Реєстрація через e-mail
Реєстрація через e-mail
Забули пароль?