Track A
Track B
Track C
09:30
Registration & morning tea/coffee
1 hour
10:30
Opening ceremony
10 min
10:40
From Helpers to Middleware
[eng][middle]
Marco Pivetta
40 min
11:20
Coffee-break #1
30 min
11:50
Getting the Most out of MongoDB
[eng][middle]
Derick Rethans
40 min
First steps with Docker: Session 1/2
[Workshop]
Dmytro Naumenko
40 min
12:30
Break
10 min
12:40
RAD with Symfony
[eng][middle]
Renato Mefi
40 min
Evolution of Ecommerce Application
[senior]
Alexandr Vronskiy
40 min
First steps with Docker: Session 2/2
[Workshop]
Dmytro Naumenko
40 min
13:20
Lunch
1 hour 10 min
13:20
Panel Discussion
Lunch
Lunch
13:20
Lunch
1 hour 10 min
15:10
Break
10 min
15:20
Deep dive into Symfony 4 internals
[eng][middle]
Tobias Nyholm
40 min
16:00
Coffee-break #2
30 min
17:10
Break
10 min
17:20
What's New in Xdebug
[eng][middle]
Derick Rethans
40 min
Yii 2.1, PHP and frameworks
[all]
Alexander Makarov
40 min
18:00
Prize drawing from partners
20 min
18:20
Closing speech, family photo
10 min
18:30
Afterparty

Sign in
Or by mail
Sign in
Or by mail
Register with email
Register with email
Forgot password?

Pay for other participants Cancel
Add promo code to get discount Cancel